Рейтинг

суботу, 7 травня 2011 р.

У Житомирі суд скасував зобов'язання вивішувати червоні прапори

За позовом Житомирської «Свободи» у судовому порядку встановлено відсутність зобов’язального характеру рішення про вивішування червоних прапорів

Як повідомили в Прес-службі Житомирської обласної організації ВО "Свобода", 22 квітня Житомирський окружний адміністративний суд за наслідками розгляду позову Житомирської обласної організації ВО «Свобода» встановив, що рішення Житомирської обласної ради № 152 від 17.03.2011 р. про вивішування червоних прапорів 9 травня на адмінбудинках, установах медицини, освіти і культури та ін. носить рекомендаційний характер. Тобто приписи рішення облради не є обов’язковими, про що суд виніс відповідну ухвалу.

Враховуючи наведене, вказане рішення облради не є правовою підставою для вивішування червоних прапорів.
«Тому я хочу закликати не піддаватися на провокації про наявність якогось там рішення, яке нібито зобов’язує 9 травня вивішувати червоні прапори. Відтак у ці дні слід вшановувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні, а не червоні ганчірки. Нагадаю, що під цими ганчірками відбувалися спільні військові паради фашистів і сталіністів у 1939 р.», - зауважив голова обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Немає коментарів:

Дописати коментар