Рейтинг

вівторок, 8 лютого 2011 р.

Погода в Олевську: до кінця тижня синоптики обіцяють «мінус»

В Олевську найближчими днями збережеться похмура дощова погода, температура повітря складе 2-7 градусів тепла. Про це повідомляє сайт Gismeteo.
У вівторок, 8 лютого, температура повітря вночі складе +4, вдень +7 градусів. Невеликий дощ очікується вночі і протягом дня. Вітер 4-6 м/с, пориви вітру. В середу, 9 лютого, в Олевську похмуро з проясненнями. Вночі +1, вдень 3 градуси тепла. У другій половині дня очікується невеликий дощ. Вітер 6-8 м/с, пориви сильного вітру. 10 лютого вночі і вдень близько 0 градусів, очікується невеликий сніг. Вітер, пориви вітру. В п'ятницю, 11 лютого, температура в Олевську знизиться на декілька градусів: вночі -6, вдень -2 градуса. Вдень синоптики прогнозують сильний сніг. Як і раніше очікуються вітер і пориви вітру.
На вихідних прогнозується різке зниження температури до -15 градусів вночі.

Обласний молодіжний відеоконкурс «Мій рідний край – моя Батьківщина!».


Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» запроваджує загальнообласний молодіжний відеоконкурс «Мій рідний край – моя Батьківщина!».
Мета соціального відеоконкурсу – виявлення молоді Житомирщини, яка має творчі здібності щодо створення власних презентаційних відеороликів про райони, міста, у яких вона проживає, а також сприяння її подальшому творчому розвитку та патріотичному вихованню.
«Для участі у конкурсі зніміть оригінальний відеоролик патріотичного спрямування тривалістю до 5 хвилин про район чи місто, де ви проживаєте. Конкурсні роботи приймаються до 1 вересня 2011 року», - повідомляє голова обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко.
З метою стимулювання розвитку талановитих здібностей у молоді Житомирщини призовий фонд конкурсу «Мій рідний край – моя Батьківщина!» встановлено у розмірах:
за І місце – 2 тисячі гривень,
за ІІ місце – 1,5 тисячі гривень,
за ІІІ місце – 1 тисяча гривень.

ФК "Олевськ" 0:3 ФК "Бердичів". 1/8 Кубку області-2010