Рейтинг

середу, 11 травня 2011 р.

Сьогодні стартує Євробачення!!!

Урочисте відкриття Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2011", який цього року пройде в Дюссельдорфі, відбудеться в музичному планетарії Tonhalle на березі ріки Рейн.
У першому півфіналі виступатимуть представники Польщі, Норвегії, Албанії, Вірменії, Туреччини, Сербії, Швейцарії, Грузії, Фінляндії, Мальти, Сан-Марино, Хорватії, Ісландії, Угорщини, Португалії, Литви, Азербайджану, Греції і Росії.
До другого півфіналу увійшли артисти з Боснії і Герцеговини, Австрії, Нідерландів, Бельгії, Словаччини, України, Молдови, Швеції, Кіпру, Болгарії, Македонії, Ізраїлю, Словенії, Румунії, Естонії, Білорусі, Литви, Данії та Ірландії.

Україну на конкурсі представляє співачка Міка НЬЮТОН з піснею «Angel». Її виступ буде супроводжуватися пісочною анімацією.
Найімовірнішим претендентом на перше місце у конкурсі з найперших прогнозів букмекерів залишається Франція, яку представить 21-річний тенор Аморі ВАССІЛІ з піснею Sognu - його трек у музичній основі побудований як болеро, музику написали відомі композитори Даніель МОЙН і Квентін БАЧЕЛЕТ. Франція разом з іншими членами Великої П`ятірки - Італією, Великою Британією, Німеччиною і Іспанією - покаже свій номер одразу у фіналі, який відбудеться 14 травня.

«Партизан» здобув Кубок весни

В переддень святкування Дня Перемоги на стадіоні «Колос» відбулася фінальна зустріч в рамках Кубка весни-2011 між одвічними суперниками: ФК «Штурм» та ФК«Партизан».
Нагадаємо, що саме ці дві команди днями представляли честь та гідність Олевського району на обласних змаганнях, і, нажаль, вилиті на першій же стадії. Крім того, за день до фіналу «Штурму» довелося грати на виїзді з «Андрушівкою», тому фізичне та моральне виснаження не могло позначитися на грі.
Теплої весняної днини на стадіоні зібралося чимало глядачів, серед яких і діти, і жінки та представники влади. Всі як один очікували яскравої та видовищної гри, з повною самовіддачею. Проте не все так склалося, як гадалося. Лише перших десять хвилин футболісти двох команд демонстрували майстерність та повагу одне до одного. Вдалося навіть обмінятися небезпечними моментами, проте підводила реалізація.

Дякуючи яскравій формі кожної з команд, з трибуни глядачам добре було видно, як швидко хлопці переміщаються по полю з пошуках «кулястого». І вже на 18 хвилині одна з атак «Партизану» завершилася голом. Після незрозумілих та незлагоджених дій захисту м’яч від рикошету потрапив до нападника Вєремейчика Миколи, який і відкрив рахунок в матчі.
Далі футболісти двох команд почали грати жорсткіше. Чи то «Партизан» хотів зосередитися в захисті, чи гравці «Штурму» намагалися грати краще в нападі, не зрозуміло… Помітними були лише штрафні, кутові та звичайні суперечки з арбітром.
Не будемо кривити душею і визнаємо, що гра після перерви за перебігом подій приємно нікого не вразила. Лише виділялися поодинокі небезпечні моменти «Штурму». Після дальнього удару, м’яч чудом не потрапив до воріт суперника – «Партизан» врятувала поперечина.

Під кінець другої половини фортуна знову посміхнулася «Партизану». Провалом в захисті «Штурму» скористався Тімур Алтибаєв, котрий встановив остаточний рахунок матчу 2:0.
Після матчу команди були нагородженні грамотами, а переможець турніру – символічним кубком.