Рейтинг

середу, 4 травня 2011 р.

Слідом за "Партизаном" програє "Штурм"

Вчора в Олевську на стадіоні «Колос» відбувся перший матч 1/8 фіналу в рамках Кубка області-2011 ФК «Штурм» - «Андрушівка». Судячи з коментарів та розмов, на цю зустріч вболівальники, та і самі футболісти, чекали з нетерпінням. Тим паче після виліту зі змагань «Партизану», любителі місцевого футболу покладали всі надії на «Штурм».
Правда все склалося не так як гадалося. Вже з самого ранку містом поширилися чутки, що через жахливі погодні умови матч може не відбутися. Проте, гості та судді з’явилися завчасно, і навіть рясні дощі не завадили подарувати надію та радість вболівальникам, котрих зважаючи на обставини, прийшло чимало.
Після сигналу головного арбітра обидві команди швидко забігали, навіть за перших пару хвилин встигли обмінятися небезпечними моментами. Неозброєним оком було видно, що воротарі не могли зафіксувати мокрий м’яч, тому логічними були удари з відстані. Величезні калюжі в центі поля та поблизу воріт заважали футболістам і розігнатися, і влучно вдарити. Небезпечними виглядали подачі з кутового та бокові простріли. І вже на 18 хвилині гості однією з таких можливостей скористалися: після навісної передачі з кутового півзахисних «Андрушівки» виявився спритнішим в штрафному майданчику господарів та вивів свою команду вперед.

Звичайно, олевські футболісти не розгубилися та швидко кинулися вперед. Кількість небезпечних моментів у воріт гостей зросла, проте підводила реалізація та надійна гра захисту. Але поруч з цим штурмівці забули про всій захист, і помилилися при створенні штучного офсайду. Грубою помилкою захисту та воротаря скористався нападник «Андрушівки», який і подвоїв рахунок.
Після другого пропущеного голу олевчани занервували, і як наслідок знову провалилися в захисті. Проте, дякуючи Богу, до перерви гості більше не забили.

В другій половині двобою грати було дещо важче. Вдавалася в знаки фізична втома, і морально-психологічний тиск з боку вболівальників. На додачу, дощ, котрий набрав більшої сили, ще більше псував всім настрій.

Глядачі, яких після перерви побільшало вдвічі, до останнього чекали, що їх команда внесе серйозні корективи в гру. Але вже за наступні 12 хвилин олевчани двічі пропустили. І знову не вгледіли захисники моторних нападників, котрі були швидшими при розіграші стандартів. Рахунок став непристойним – 4:0 на користь гостей.

Не зважаючи на рахунок, «Штурм» почав дещо краще грати. Одну з атак господарів захисники гостей спинили грубо порушивши правила у власному штрафному, за що і отримали 11-метровий у свої ворота. Удар наважився виконувати капітан «Штурму» Віталій Попович, проте фортуна і цього разу була на боці «Андрушівки». На потужний удар з відскоком яскраво відреагував голкіпер.

До закінчення матчу лишалося декілька хвилин, і одна з атак «Штурму» принесла свої плоди. Кращим на добиванні у воріт гостей був Сачковський Віталій, рахунок став 4:1 на користь «Андрушівки».

Вже за тиждень олевчани завітають до Андрушівки, щоб зустрітися у матчі-відповіді. Проте невтішний для «Штурму» рахунок ставить від сумнів вихід у наступний раунд.

Кубок Житомирщини-2011. 1/8 фіналу

2 Травня, перші матчі:

ФК «Бараші» - CК "Коростень" 0-0

"Вруч"Овруч – ФК "Ємільчине" 0-1

ФК "Миропіль" – ФК"Бердичів" 0-4

Попільня – ФК"Любар" 4-1

«Штурм» (Олевськ) – "Адрушівка" 1-4

"Зоря-Енергія" (Романів) – "Прес" (Радомишль) 0-1

"Нива" (Бердичівський р-н) - "Авангард" (Новоград-Волинський) 0-7

"Автомобіліст" (Стрибіж) - Коростенський р-н +:-

За регламентом, матчі відповіді відбудуться за тиждень.

На Житомирщині за січень–березень 2011 року від реалізації послуг отримано 580 млн. грн.

У березні 2011 року в області на ринку послуг функціонувало 974 підприємства, якими реалізовано послуг на 207 мільйонів гривень.

За січень–березень 2011 року від реалізації послуг отримано 580 мільйонів гривень, що у порівнянних цінах на чотири відсотки більше рівня відповідного періоду 2010 року. Населенням оплачено 152 мільйони гривень, що складає 26 відсотків загального обсягу послуг області.

Найбільшу питому вагу в загальному обсязі реалізованих послуг займають послуги пошти та зв’язку, на них приходиться 55 відсотків. Значним попитом також користуються послуги транспорту та операції з нерухомим майном, частка яких складає 15 та 9 відсотків відповідно.

У середньому в січні–березні поточного року одним жителем області одержано різноманітних послуг на 453 гривні, що на 36 гривень більше, ніж за аналогічний період 2010 року.

Дякуючи злогодженим діям влади та бізнесу в Олевському районі з'являються сучасні зупинки

Нещодавно, голова Олевської районної державної адміністрації Дяченко Андрій Васильович та голова Олевської районної ради Харченко Микола Андрійович обіцяли, що залучення до благоустрою території приватних підприємців сприятиме поліпшенню вигляду Олевська та району в цілому.

Так в Олевську по вулиці Промисловій з'явилася перша облаштована сучасна автобусна зупинка. Металевий каркас виготовлений на замовлення приватним підприємцем Берташом Сергієм Васильовичем, а роботи по встановленню та облаштуванню профінансовані приватним підприємцем, депутатом Олевської міської ради Грабовським Валерієм Михайловичем. Переваги та зручності критої зупинки днями вже оцінили наші земляки, котрим не довелося стояти під дощем чекаючи автобус.
Варто зазначити, що у селі Хочино завдяки приватному підприємцю, районному депутату Петру Козловцю побудовано схожу зупинку. Також за рахунок олевських підприємців, найближчим часом, сучасні автобусні зупинки з'являться ще в декількох людних місцях.