Рейтинг

вівторок, 31 травня 2011 р.

ДТП в Олевську. Що ж насправді сталося?...

Зважаючи на неочевидність та неоднозначність фактів стосовно дорожньо-транспортної пригоди, котра 29 травня близько 4 ранку сталася в Олевську по вулиці Набережній, ми вирішали отримати коментарі безпосередньо від живих учасників аварії.
Зранку 31 травня самопочуття водія мотоцикла Петра Ренкаса дещо покращилося, тому він був переведений з реанімаційного відділення до травматологічного. Поруч з ним в одній палаті лежить пасажир Ігор Коструба, котрий, дякуючи Богу, отримав порівняно незначні травми.

Зі слів водія стало відомо, що близько 4 ранку він віз додому своїх знайомих з села Тепениця, котрі завітали до Олевська на святкування випускного вечора. Рухаючись по вулиці Володимирівській, поблизу фарфорового заводу за ними виїхали працівники ДАІ на автомобілі жигулі п’ятої моделі.
Водій вирішив відірватися, тому збільшив швидкість. В свою чергу, даїшники почали наздоганяти хлопців не вмикаючи сирену. Повертаючи на вулицю Набережну, правоохоронці наздогнали та зблизилися з мотоциклом. Внаслідок цього, за словами потерпілих, і сталася криваве ДТП – двоколісний транспорт разом з чотирма молодиками злетів з проїжджої частини та в’їхав в паркан.
Один з пасажирів помер на місці, двоє перебували в край важкому стані, інший, перебуваючи в шоковому стані пішов самотужки в Тепеницю. Працівники ДАІ поїхали з місця події. Відразу на місце пригоди приїхала бригада швидкої та працівники ДАІ на "Ниві".
Лікарі на місці пригоди констатували факт смерті Івана Зейрука, і госпіталізували лише Івана Данюка. Водій Петро Ренкас лежав безсилий на місці ДТП тривалий час, чекаючи на іншу карету швидкої.

Ігор Коструба, котрий самостійно дійшов додому знепритомнів, і згодом також був доставлений до Олевської районної лікарні.
Іван Данюк отримав тяжкі травми, і тому був направлений до Житомирської обласної лікарні. За попередніми даними він має значні ушкодження обличчя та голови. Петро Ренкас лише на третю добу прийшов до тями. Його стан оцінюється як тяжкий – Петро також отримав серйозні травми голови, обличчя та спини. Ігор Коструба розірвав зв’язки ніг та має значні зсадини по всьому тілу.
З фото, котрі були зроблені близько 8 ранку видно, що поблизу місця пригоди лежить червоний неушкоджений шолом. Хлопці говорять, що їхали без шоломів, тому є підозра, що його підкинули свідомо.
Окрім цього, мотоцикл перекинувся на бік, і тому положення котре він має на фото не відповідає дійсності. Працівники ДАІ відкидають будь яку причетність до трагедії, і не погоджуються зі словами хлопців.
Що і як насправді було буде встановлювати суд, до якого свої заяви вже подують двоє батьків потерпілих.

Останній дзвоник в Олевській ЗОШ №3. Відео звіт

Випускний вечір Олевської ЗОШ №2

Незрівнянний та неперевершений випускний вечір днями організували випускники Олевської загальноосвітньої школи №2. Казковий і водночас не простий за рівнем складності вальс з перших секунд заполонив глядачів та змусив їх аплодувати стоячи.
31 вчорашній учень цього весняного вечора ще раз нагадав про себе… Яскраво нагадали і подякували своїм наставникам за проведені в школі щасливі роки, та з допомогою молодших школярів пригадали як все розпочиналося.

«Одного вересневого ранку дехто з радістю та завзяттям, дехто з острахом та сльозами на очах, прийшли до школи. Вас зустріла усміхнена та красива перша вчителька.
Це вона взяла ваші тендітні рученята і повела за собою у чарівний світ знань, такий складний і незвіданий. Це на неї, добру і лагідну, дивилися ви з надією, у неї шукали захисту. Ловили кожне її слово, пильно вдивлялися в очі, шукаючи там відповіді на всі запитання. Тож яким великим, щедрим, добрим і чуйним має бути серце, яке вмістило біль і радість кожного з вас».
Після таких приємних слів, вдячні випускники привітали своїх перших вчителів і тих, хто більшу частину свого шкільного часу був поруч, а саме керівника 11- а Мельничук Ірину Анатоліївну та Смолянюк Аллу Іванівну (11-б).
Директор школи Бочковський Сергій Володимирович щиро зізнався, що випуск 2011 року один найкращих в історії навчального закладу. Звісно, з ним важко не погодитися, тому що ці випускники проявили себе лише з кращої сторони. Головним доказом того є шість золотих медалістів, котрі своєю наполегливістю та завзятістю йшли до мети.
Хвилюючи моменти не залишили байдужими ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, кожне речення випускника були пронизані любов’ю, вдячністю за щасливі роки проведені в школі. Сльози іскрилися на очах в очах батьків, коли їх діти виконували пісня прощання зі школою.


Випускний вечір Олевської ЗОШ №3. Відео звіт

В Олевську 19 травня збили хлопця


Як повідомляє УМВС України в Житомирській області, 19 травня близько 17 години в місті Олевську водій автомобіля ВАЗ-210994, 34-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на пішохода, 18-річного хлопця, який раптово вибіг на проїзну частину.
Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Олевської районної лікарні.