Рейтинг

суботу, 21 травня 2011 р.

Про "Золотий ключик"

Невпізнанно змінився зовнішній вигляд подвір'я д/с № 13 "Золотий ключик" з приходом весни. Взявши курс на оновлення усього навчально-виховного середовища, завідуюча закладом Л.С. Ратушинська робить усе можливе, щоб разом із членами колективу досягти поставленої мети.
Отримавши через міську раду будівельні матеріали, залучивши батьківські та спонсорські кошти на закупівлю фарби, жерсті цвяхів і т.д. працівники садочка Петро Миколайович та Микола Іванович Шибецький власноруч виготовили гойдалки, гірку та пісочницю для дітей ясельної групи, а також ще дві гойдалки, пісочницю, будиночок, автобус та подвійну гірку для вихованців молодших і старшої групи.
Фарбувати у яскраві веселі кольори установлені об'єкти вийшли усі жінки - виховательки, нянечки, кухарі та медсестра.

Усі ігрові предмети були виготовлені з дотриманням стандартів безпеки, на основі ескізів провідних фірм, що займаються їх виробництвом. От тільки коштують, - каже Леся Степанівна, - вони дуже дорого, тому й вирішили обійтися своїми силами.
Як бачимо - вийшло на славу.

Турнір імені В. Баннікова

Футболісти-ветерани взяли участь у традиційному футбольному турнірі серед ветеранів присвяченому пам'яті видатного футболіста Віктора Баннікова, який відбувся 8 травня у Лугинах.
В першому поєдинку команда Олевська «традиційно» поступилися господарям з рахунком 0:1 (у минулому році олевчани також програли лугинчанам - у фіналі, по пенальті).

У другому півфіналі команда Житомира здолала коростенців- 5:0. У фінальному матчі футболісти Лугин розгромили житомирян - 6:0 і знову стали переможцями турніру.
Команда Олевська в матчі за третє місце проти футболістів Коростеня не мала проблем - перемога з рахунком 3:0. Всі три голи забив Валерій Шапорда, він і став кращим бомбардиром турніру.

Спортивні змагання до Дня Перемоги

9 травня на стадіоні «Колос» відбулися спортивні змагання з шахів, шашок та футболу серед учнів загальноосвітніх шкіл Олевська, присвячені дню Перемоги.

Переможцями з шахів (6 учасників) стали: Олександр Васильчук (8 кл., гімназія), Назар Сокол (7 кл, ЗОШ №2), Денис Гаврилюк (7 кл., ЗОШ №2).

Переможцями з шашок (12 учасників) стали: Олександр Васильчук (8 кл., гімназія), Павло Осипчук (4 кл., гімназія), Андрій Петрук (5 кл., ЗОШ №3).
Всі переможці були нагородженні грамотами та отримали призи - комплекти шахів та шашок. Призом була відзначена і наймолодша учасниця змагань Христина Петрук (1 кл., ЗОШ №3).

У змаганнях юних футболістів брали участь школярі 1997 р.н. та 1998 р.н. У старшій групі перемогу здобула команда «Полісся» (м. Олевськ): «Полісся» - «Тризуб» (с.Тепениця)- 1:0, «Барселона» (м.Олевськ) - «Полісся» - 1:4. «Тризуб» - «Барселона) - 3:0
У молодшій групі перемогли футболісти села Білокоровичі які обіграли команду «Барселона» 3:0 і зіграли з «Поліссям» 0:0.
Результат гри «Полісся» «Барселона) - 2:0.
Переможці та другі призери були нагороджені грамотами та м'ячами.

План святкування Дня міста

20 травня
16-00 год., приміщення ЦХЕТУМ

1. Урочисті збори з нагоди святкування Дня міста
2. Конкурс на краще виконання пісні про Олевськ.

21 травня (субота)

1. Робота атракціонів – з 12-00 (Соборна площа, вул. Княгині Ольги)
2. Конкурс «Олевчанка чарівна» - 16-00 - 18-00 год. (приміщення ЦХЕТУМ)

з 18-00 до 20-00 год.
Соборна площа

1. Виставки досягнень дошкільних дитячих закладів міста
2. Виставка квітів (на початку вулиці Володимирської)
3. Спортивні змагання (на початку вул. Б.Хмельницького)
4. Привітання олевчан, у яких день народження 21 травня (при пред’явленні паспорта або свідоцтва про народження)
5. Виступ інструментального ансамблю «Фаворит» Олевської музичної школи

20-00 - 23-00 год.
Соборна площа

Виступ ансамблю «Веселі музики» (м. Андрушівка)
22-00 - Феєрверк