Рейтинг

вівторок, 22 лютого 2011 р.

До уваги жителів Олевського району!!!

24 лютого 2011 року з 14 до 16 години в управлінні державної служби Головдержслужби України в Житомирській області відбудеться пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції» за участю керівників управління державної служби, прокуратури Житомирської області, відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби, УСБУ, управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Житомирській області, представників сектору з питань запобігання та протидії корупції апарату Житомирської облдержадміністрації.
Як повідомляє прес-служба управління Головдержслужби, жителі області, яких хвилюють проблеми з даного питання, можуть телефонувати за номером: (0412) 47-06-01.

В Житомирській області в один день повісились студент та школяр

У Житомирі в гуртожитку повісився студент одного з вищих навчальних закладів міста. Як повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирської області, 20 лютого в Королівський райвідділ міліції поступило повідомлення про те, що в гуртожитку одного з вищих учбових закладів міста студент вчинив самогубство шляхом повішення.

На місце випадку виїжджала слідчо-оперативна група. Призначена судово-медична експертиза, за результатами якої буде прийнято рішення відповідно до законодавства. Правоохоронними органами проводиться перевірка обставин випадку.
Варто зазначити, що 20 лютого в Житомирській області школяр повісився із-за звинувачень вчительки в крадіжці її мобільного.
Хлопчик поскаржився батькам, що вчителька нібито звинуватила його в крадіжці мобільного телефону. Андрій присягався, що не робив цього, і просив вчительку, щоб вона пошукала мобільний серед своїх речей. В неділю, 20 лютого, хлопчика знайшли повішеним біля власного будинку. Вчителька знайшла свій мобільний, проте Андрій про це вже не дізнається.

Волейбольний турнір імені Олександра Існюка

Днями у спортивному залі Олевської гімназії відбувся традиційний турнір з волейболу імені Олександра Існюка, присвячений пам'яті загиблих в Афганістані. У турнірі прийняли участь 8 команд району. На відкритті турніру із словами вітання та побажаннями перемог до учасників змагань звернулись: голова Олевської райдержадміністрації А.В.Дяченко, заступник голови РДА О.С.Ковальчук, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту РДА А.В.Існюк.
Ігри проходили за «олімпійською» системою, до першої поразки. До півфіналу пройшли чотири кращі команди: «Молодь» (Олевськ) - «Жубровичі-2» - 2:0, «Полісся» (Варварівка) - «Оріон» (Кишин) - 2:0, «Жубровичі-1» - «Копище» -2:1, «Лопатичі» - «ШБУ-42» - 2:0.
Результати півфіналу: «Молодь» - «Полісся» - 2:1, «Жубровичі-1» - «Лопатичі» - 2:0.
У поєдинку за 3-є місце, обігравши команду Варварівки з рахунком 2:0, сильнішими виявилися волейболісти села Лопатичі.

Слід відзначити, що ігри відбувалися у цікавій, напруженій боротьбі, учасники турніру проявили і майстерність, і волю до перемоги, граючи до останнього м'яча. Справжню насолоду для вболівальників принесли поєдинки між командами «Жубровичі-1» та «Копище» (рахунок за сетами 25:22, 25:27, 15:7) та «Молоддю» і «Поліссям» (25:22, 23:25, 15:9).
Прикрасою турніру став фінальний поєдинок, у якому волейболісти команди «Жубровичі-1», віддавши «Молоді» у драматичній боротьбі перший сет - 25:27, у другому проявили свої найкращі здібності і зіграли досить впевнено - 25:16. Але третій сет -15:9 - показав, що найкращими волейболістами турніру стали гравці команди «Молодь», які, вигравши фінальний поєдинок з рахунком 2:1, були відзначені за перемогу кубком, дипломом та грошовою винагородою.
Дипломи та грошові винагороди за 2-е та 3-є місця отримали гравці команд «Жубровичі-1» та «Лопатичі». Грошовою винагородою за волю до перемоги були відзначені волейболісти с. Копище.