Рейтинг

вівторок, 22 лютого 2011 р.

В Житомирській області в один день повісились студент та школяр

У Житомирі в гуртожитку повісився студент одного з вищих навчальних закладів міста. Як повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирської області, 20 лютого в Королівський райвідділ міліції поступило повідомлення про те, що в гуртожитку одного з вищих учбових закладів міста студент вчинив самогубство шляхом повішення.

На місце випадку виїжджала слідчо-оперативна група. Призначена судово-медична експертиза, за результатами якої буде прийнято рішення відповідно до законодавства. Правоохоронними органами проводиться перевірка обставин випадку.
Варто зазначити, що 20 лютого в Житомирській області школяр повісився із-за звинувачень вчительки в крадіжці її мобільного.
Хлопчик поскаржився батькам, що вчителька нібито звинуватила його в крадіжці мобільного телефону. Андрій присягався, що не робив цього, і просив вчительку, щоб вона пошукала мобільний серед своїх речей. В неділю, 20 лютого, хлопчика знайшли повішеним біля власного будинку. Вчителька знайшла свій мобільний, проте Андрій про це вже не дізнається.

Немає коментарів:

Дописати коментар