Рейтинг

суботу, 7 травня 2011 р.

Кривава ДТП на Житомирщині

Кривава дорожньо-транспортна пригода днями сталася на Житомирщині. В місті Бердичеві 3 травня близько 20.40 від зіткнення твох автомобілей шестеро людей отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, за попередніми даними встановлено, що водій автомобіля «ІВЕКО», 35-річний житель Бердичівського району, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «БМВ», за кермом якого перебував 32-річний працівник міліції.

Унаслідок ДТП водії транспортних засобів отримали тілесні ушкодження, також постраждали по двоє пасажирів кожної машини. Автомобіль «ІВЕКО» перевозив працівників однієї з установ виконання покарань, а в «БМВ» знаходились працівник міліції та вчитель загальноосвітньої школи. Усі місцеві жителі. Працівники міліції перебували поза службою у цивільному одязі.
Прокуратура Бердичева вже порушила кримінальну справу за фактом ДТП. Наразі проводяться усі необхідні експертизи: як лікарські, так і технічні. Стало відомо, що за кермом «БМВ» знаходився міліціонер.

Немає коментарів:

Дописати коментар