Рейтинг

суботу, 7 травня 2011 р.

На засіданні виконкому

На засіданні виконкому міської ради розглянуті традиційні питання зрізання дерев, оформлення права власності нерухомого майна, що перебуває у власності фізичних і юридичних осіб, видано дозволи на збір матеріалів попереднього погодження, на відкриття об'єктів торгівлі тощо.
Членами виконкому були розглянуті питання підготовки до Дня Перемоги та святкування Дня міста. У День Перемоги міська рада традиційно гостинно запросить ветеранів до Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, візьме участь у мітингу та у вечірній концертній програмі. Прийнято рішення встановити меморіальну дошку на честь О.Ф. Федорова на одному з будинків по вулиці, що носить його ім'я.
Затверджено акт обстеження вибору земельної ділянки для розміщення пам'ятного знака з нагоди проголошення Олевської республіки.
Що стосується Дня міста, то в цьому році він пройде досить скромно, враховуючи те, що у наступному році ми почнемо новий відлік років нашому місту - святкуватимемо 1300-річчя заснування Олевська. Такий вік підтвердили археологічні знахідки на території міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар