Рейтинг

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Звернення до жителів Олевська

Олевська міська рада просить Вас привести свою прибудинкову територію у відповідність до Правил благоустрою, а саме: прибрати з тротуарів чи проїжджої частини дрова, будівельні матеріали, сіно, відремонтувати паркани, обрізати гілля дерев і кущів, викосити траву та знищити бур'яни.

Витяг з ПРАВИЛ благоустрою території міста Олевська.

4.3. Порядок здійснення благоустрою та утримання прибудинкової території, територій житлової та громадської забудови.
4.3.1. Благоустрій території житлової та громадської забудови здійснюється з урахуванням вимог використання цієї території відповідно до "Правил утримання жилих будинків та при будинкових територій", затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства України від 17.05.2005 р. № 76, затвердженої містобудівної документації, регіональних і місцевих правил забудови, цих Правил, а також установлених державних стандартів, норм і правил.
4.3.3. Благоустрій присадибної ділянки проводиться її власником або користувачем цієї ділянки. Власник або користувач присадибної ділянки зобов'язані на умовах договору, укладеного зі спеціалізованим підприємством або самостійно, забезпечувати належне утримання території загального користування, прилеглої до його присадибної ділянки.
Підприємствам, установам, організаціям всіх форм власності, фізичним особам-підприємцям, громадянам суворо забороняється створювати звалища та скидати сміття за межами відведених для цього місць.

Забороняється

розміщення та/або залишення будівельних матеріалів (піску, щебеню, мішків із матеріалами та ін.), будівельного сміття та відходів на прибудинкових територіях, територіях житлової та громадської забудови понад строки проведення будівельних та інших ремонтних робіт, але не більш однієї доби без відповідного погодження з міською радою.
4.3.8. Власники приватних, користувачі орендованих будинків повинні прибирати прилеглу територію від паркану домоволодіння до краю проїзної частини дороги.

Комісією міської ради упродовж червня місяця передбачається інспекційний об'їзд території з метою вивчення стану дотримання Правил благоустрою міста. При виявлені порушень Правил благоустрою на порушників будуть накладені штрафи у відповідності до Кодексу України про адміністративні порушення.

Стаття 152.
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340,0 - 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850,0 - 1700,0 грн.).

Немає коментарів:

Дописати коментар