Рейтинг

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Заступник губернатора відвідав Олевський район

8 червня, в рамках робочої поїздки, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Миколайович Дейсан на Олевщині провів особистий прийом громадян. Разом з головою Олевської райдержадміністрації Андрієм Васильовичем Дяченком вони уважно вивчали питання, з якими до них зверталися люди.
Одинока жінка із Новоозерян просила посприяти у виділенні їй житла, яке вкрай необхідне для виховання дитини-інваліда у відповідних умовах.
Інше звернення - від делегації олевчанок: вжити заходів щодо очищення річечки, що протікає в Олевську через вулиці Ковпака та Свято-Миколаївську і при інтенсивних опадах підтоплює городи.
Від жителів сіл Тепениця, Артинськ та Обище було прохання втрутитися в проблему усіх мешканців району - відміну з 6 червня ряду рейсів дизель-поїзда сполучення Олевськ - Коростень, а також надати фінансову допомогу для завершення будівництва дороги Олевськ-Тепениця.
Микола Дейсан та Андрій Дяченко взяли під особистий контроль всі питання, пообіцявши зробити все від них залежне, аби допомогти людям. За результатами прийому дано відповідні доручення.

Немає коментарів:

Дописати коментар