Рейтинг

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

ДТП, пожежі, утоплення...

Лише 15 червня на території області зареєстровано 15 повідомлень про надзвичайні події, серед них 6 пожеж, 2 ДТП, 2 пригоди на воді, 3 повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів та 2 випадки травматизму. Всього під впливом різних факторів в області 5 осіб загинуло та 1 травмовано.

Не перестають займатись торфополя поблизу хутора Верба Олевського району. Цієї доби на землях запасу Новоозерянської сільської ради знищено 1 га торфу.

Крім того в області горіло 3 господарські будівлі, дерев’яний сінник та балкон квартири у м. Малин. У Ємільчинському районі сарай згорів повністю.

МНС б’є на сполох. Щодоби до нас надходять повідомлення про утоплення. Так у неділю внаслідок необережного поводження на воді, в р. Гуйва втопився 35 річний чоловік. Ще один чоловік віком 67 років втопився у вівторок в м. Житомир у р. Тетерів. З початку купального сезону в області вже 23 громадян стали жертвами води.

Громадяни! рятувальники застерігають: дотримуйтесь правил безпеки на воді. Ні в якому разі не купайтесь у нетверезому стані.

Немає коментарів:

Дописати коментар