Рейтинг

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Олевський ЦХЕТУМ нарешті отримав нового власника

Олевський ЦХЕТУМ з комунальної власності Олевської територіальної громади було передано у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста району в цілому згідно з діючим штатним розписом та основними засобами. Дане рішення одноголосно прийняли депутати Олевської районної ради на II пленарному засіданні IV сесії 30 травня 2011 року.
Зразок рішення та умови передачі подаємо нижче. Вже незабаром ми зможемо проінформувати Вас про зміни в роботі закладу позашкільної освіти та умови фінансування.
1. Дати згоду на прийняття із комунальної власності Олевської територіальної громади у власність територіальних громад сіл, селищ, міста, району Олевського Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, що знаходиться за адресою: м.Олевськ вул. Кірова,30 та основних засобів згідно з переліком (додається).
2. Районній державній адміністрації здійснити прийняття об'єктів та основних засобів у відповідності до чинного законодавства, оформивши акт приймання-передачі та подати його на затвердження сесії районної ради.
3. Визнати балансоутримувачем даного об'єкту та основних засобів відділ освіти районної державної адміністрації.
4. Доручити відділу освіти районної державної адміністрації провести переоформлення свідоцтва про право власності на нерухоме майно згідно чинного законодавства.
5. Зберегти за приватним підприємцем Гречко Анатолієм Миколаєвичем право на оренду спортивного залу ЦХЕТУМу у відповідності до договору оренди від 02.02.2010р.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету та комунальної власності.

Немає коментарів:

Дописати коментар