Рейтинг

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Підприємці проти...

Днями ми опубліковували звернення представників релігійних конфесій міста Олевська до міського голови А.В. Повара з пропозицією розглянути можливість заборони торгівлі у неділю на кооперативному ринку.
У вихідний - до церкви чи на базар? - це питання із зрозумілих причин викликало певний резонанс у суспільстві. Сьогодні ми оприлюднюємо одну із думок, яка була днями офіційно оприлюднена в міській газеті "Новини Олевська".

"Ми, підприємці Олевського кооперативного ринку, не підтримуємо ідею заборони торгівлі у неділю. Неділя - це один найсприятливіший день, коли люди можуть продати власноруч вироблену, вирощену продукцію чи свій товар, та заробити собі на прожиття.
Підприємці сплачують податки та роблять відрахування за повний місяць, незалежно від того, працюють вони чи ні.
Якщо забороняти торгівлю у неділю на ринку, то треба забороняти її і в промислових та господарських магазинах по всьому місту, залишивши лише продукти харчування, продавати які треба після закінчення служби у церкві.
Ми ж вважаємо, що кожна людина повинна сама свідомо вирішувати, йти їй до церкви чи на ринок. А якщо потрібно відвідати хворих у лікарні чи немічних у будинку пристарілих, то не треба чекати неділі, ці справи можна зробити і в будь-який інший день тижня"

Немає коментарів:

Дописати коментар