Рейтинг

суботу, 9 квітня 2011 р.

СЕМІНАР НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ, СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ


Семінар нарада з сільькими,селищними головамияку провів 25 березня голова райради М.А.Харченко, розпочалася із вступного слова голови РДА А.В. Дяченка, який, зокрема, подякував очільникам сільських, селищних, міської рад за активну допомогу у проведенні творчого звіту району в м.Житомир з нагоди 20-ої річниці Незалежності.
- Високою оцінкою концерту було те, що зал тричі вставав і аплодував олевчанам стоячи, - сказав Андрій Васильович. -"Браво'" звучало, напевно, після кожного номеру. Все робилося від душі, з великим бажанням, люди в залі навіть плакали, я відверто говорю. І губернатор області С.М.Рижук і вельмишановне журі щиро висловлювали слова подяки. І справді, концерт пройшов на високому рівні. Всі були молодці.
Зі змінами в законодавстві у зв'язку з набранням чинності Бюджетного кодексу України присутніх ознайомила начальник управління Державного казначейства в Олевському районі І.Л. Федорчук. Про стан забезпечення сільськими, селищними, міським головами виконання статті 77 Бюджетного кодексу України розповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Т.М.Козловець. Інформація в.о. начальника відділу статистики в Олевському район В О.Охремчук стосувалася організації ведення господарського обліку, а інформація начальника інспекції захисту рослин В.Ф.Наумовича – стану зберігання заборонених, непридатних та неопізнаних з простроченим терміном дії хімічних засобів захисту рослин в господарствах Олевського району.
Начальник служби у справах дітей РДА Г.В.Оврищук доповіла про роботу районної міжвідомчої робочої групи з перевірки умов утримання, навчання та виховання дітей в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячому будинку сімейного типу, а також в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, а заступник начальника УП та СЗН РДА Г.О. Венгловська – про виконання Указу Президента України щодо безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів інфраструктури району. Радник голови районної ради В.Н. Корнійчук ознайомила учасників семінару з проведенням районного конкурсу серед сільських, селищних, міської рад на найкращий санітарний стан та благоустрій територій. На запитання присутніх щодо довідок про членство в особистому селянському господарств відповідь надала головний спеціаліст юрист-консультант районного центру зайнятості І.В.Козачок.
Підсумки семінар-наради підбив голова районної ради М.А. Харченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар