Рейтинг

суботу, 9 квітня 2011 р.

Гості приїдуть, і побачать...

Зважаючи на те, що футбольна команда Олевського району останні роки не приймає участь у Чемпіонаті області, можна сміливо стверджувати про неефективну роботу профільних відділів та серйозне недофінансування.
Але на фоні цих неприємних подій, цього річ, вперше в історії Олевського району, на Кубок області подали свої заявки відразу дві місцеві команди: «Штурм» та «Партизан». Зрозуміло, що фінансування команд, і участь і подібних чемпіонатах, по бюджету міста та району зовсім не вдарили. Справа в тому, що команди стримуються за рахунок спонсорської допомоги ти власної ініціативи. Постійним спонсором «Штурму» є ДП «Олевське лісове господарство», а «Партизану» - ВАТ «Олевське ШБУ-42». І це, в першу чергу, заслуга самих футболістів, котрі не покладаючи надії, боролися за виживання в жорсткому та корумпованому світі. Варто віддати належне і керівникам вище згаданих підприємств, котрі з розумінням віднеслися до проблем футболістів.
Вже незабаром, 17 квітня, на головному стадіоні міста «Колос», футболісти «Партизану» прийматимуть суперників з Романівського району ФК «Миропіль». І що ж ми їм покажемо?... Занедбаний та неприбраний стадіон?! Дуже прикро, що відповідальні за утримання спортивної арени чиновники, просто забули про свої обов’язки.
На сьогодні у жалюгідному стані перебувають сходинки, на бігових доріжках просто неба валяються пляшки та розбите скло. Перша трибуна взагалі залишилася без верхнього покриття, і як наслідок, глядачі позбавленні змоги сидіти. Крім цього, куди не глянь – сміття, а на стінах роздягальні – незрозумілі свіжі написи...
Претензій немає лише до футбольного поля, котре перебуває в більш-менш хорошому стані.
До прийому гостей залишилися лічені дні. Чи встигнуть підготувати майданчик, питання відкрите. Залишається сподіватися на небайдужих людей, котрі об’єднаються разом, і приберуть центральний стадіон міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар