Рейтинг

суботу, 9 квітня 2011 р.

Відкриття нового сезону

3 квітня відбулося відкриття великого футболу. Зголоднілі від справжнього поля футболісти, вперше за рік зібралися на ігровому майданчику на базі Олевської ЗОШ №3, щоб випробувати свої сили. У товариському матчі зійшлися дві найкращі команди минулого сезону «Штурм» (м.Олевськ) та «Партизан» (с.Сущани).
Передумовою цьому стала участь двох команд у Кубку області, перші ігри якого відбудуться вже найближчим часом. Варто зазначити, що за результатами жеребкування «Партизан» розпочне боротьбу з 1/16 фіналу, а «Штурм», за збігом обставин, з 1/8.
На товариську зустріч з’їхалася вся футбольна еліта міста та району, а також чимало глядачів. Навіть вельмишановні судді були у повному складі. Чемно привітавшись, футболісти почали пристосовуватися до нерівного та м’якого поля. Зважаючи на те, що майданчик в ЗОШ №3 поступається розмірами центральному стадіону, хлопцям грати було дещо важче.
З перших секунд команди почали серйозно помилятися, і вже на першій хвилині глядачі отримали насолоду від забитого голу. Автограф у воротах суперників залишив нападник «Партизану». Перша половина матчу, в більшості, яскравістю не вирізнялася, вдавалася в знаки відчутність ігрового досвіду.
Далі гра проходили веселіше, біля воріт кожної команди створювалися небезпечні моменти, хоча підводила реалізація. Обидві команди мали змогу забити, але фортуна цього разу була на боці «Партизану». Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь гостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар