Рейтинг

суботу, 9 квітня 2011 р.

Звернення громадян - особливі питання

Для вирішення нагальних проблем в райдержадміністрації існує громадська приймальня, працюють телефони «гарячої» лінії, а крім того, керівництво району здійснює виїзні прийоми. Минулий тиждень не став виключенням.
Очільник району разом із начальниками відповідних служб завітали до Тепеницької та Руднє-Бистрянської територіальних громад, щоб особисто поспілкуватися з їх жителями.
Перший візит до Тепеницької громади відбувся за участі голів райдержадміністрації та районної ради А.В. Дяченка та М.А. Харченка.
Активна позиція керівника у питаннях розв’язання проблем громади є вирішальною. Завітавши до тепеницького сільського голови Володимира Кайдановича, ми в цьому впевнилися.

Будівлі, що є частиною інфраструктури села, охайні, відремонтовані, доглянуті, побілені паркани та бордюри. Деякі зауваження відносно відсутності пандусів для вільного доступу людей з обмеженими можливостями були зроблені власниками (орендарями) приватних торгівельних точок у центрі села. Звісно, що після довготривалої зими важко відразу за недовгий час привести в порядок прилеглі території, але процес впевнено розпочато. Питання благоустрою активно обговорювалося і на порядку денному сесії сільської ради.
Андрій Васильович разом з сільським головою завітали до місцевого ФАПу та дитсадка, що знаходиться під одним дахом.
Чистота, теплота, затишок: все в дитячому закладі на належному рівні. З дітьми відповідно до вимог проводиться навчально-виховна робота.
Медичний пункт, який було відремонтовано спільними зусиллями громади та згідно з програмою розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», теж справляє позитивне враження: все зроблено для того, щоб хворі люди змогли звернутися та отримати кваліфіковану допомогу. Постало питання про створення стоматологічного кабінету при ФАПі.
Ремонт підлоги та системи опалення чекає і будівля місцевого клубу – заклад вже багато років не опалювався і не ремонтувався. Однак роботи в цьому напрямку розпочато.
Єдине питання, яке хвилює жителів і потребує першочергової допомоги – впорядкування дороги від Олевська до Тепениці. Голова районної ради М.А. Харченко обговорив це питання з керівником Олевського ШБУ-42 Миколою Кравченком: вдалося досягти певних домовленостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар