Рейтинг

пʼятницю, 13 травня 2011 р.

Олевчанка стала майстром спорту України

З 25 по 29 квітня в місті Хмельницькому проходили літні молодіжні спортивні ігри України з вільної боротьби. Олевський район в такому престижному змаганні представляли двоє учасниць: чемпіонка України Александрова Ірина та призер Міжнародних п’ятих юнацьких ігор Кирильчук Ірина.
За словами тренера В.Ф. Попкова, обидві дівчини виступили досить вдало: Александрова Ірина дійшла до півфіналу, в якому поступилася лише одним балом більш досвідченій суперниці і посіла п’яте місце.

Несподівано для всіх вихованка Олевської школи боротьби 18-річна Ірина Кирильчук у ваговій категорії до 55 кілограмів серед дівчат віком до 21 року посіла перше місце, і разом з тим виконала норматив майстра спорту України.
Ірина Кирильчук на даний момент є студенткою Київського національного університету фізичного виховання і спорту, і буквально нещодавно під час тренування вона досить сильно травмувала ногу. Ніхто не сподівався, що Ірина зможе так швидко «стати на ноги» і тим самим набрати оптимальну форму.

Проте наполегливість та бійцівський характер дозволили дівчині вдало виступити на одному з найважливіших турнірів в житті. Ірина Кирильчук стала першим майстром спорту серед вихованців Олевської спортивної школи боротьби. Крім того, вона увійшла до складу збірної команди України і з 25 по 31 липня буде брати участь в молодіжному чемпіонаті світу з вільної боротьби, який відбудеться в Румунії.
Тож нам залишається лише порадіти за нашу землячку та її першого тренера Володимира Федоровича Попкова, і побажати подальших перемог на борцівському килимі.

Немає коментарів:

Дописати коментар