Рейтинг

четвер, 26 травня 2011 р.

Створення безперешкодного доступу

19 травня за участю представників Житомирської обласної державної адміністрації, обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім'я», відповідно до програми «Створення безперешкодного доступу», в Олевську проводився моніторинг на предмет доступності до об'єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури міста представників маломобільної групи населення (матерів з дитячими візками, відбувся людей похилого віку, людей на інвалідних візках).
Перевірці на доступність підлягали будівлі міста: райдержадміністрація міська рада, районний Будинок культури пенсійний фонд, центр зайнятості, лікарня, поліклініка, вокзали, магазини та аптеки.
Також в райдержадміністрації «круглий стіл» за участю головного спеціаліста головного управління праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА, члена Комітету доступності Житомирської ОДА Т.В.Войналович, заступника керуючого Житомирського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Я.Ю. Возного, начальника інспекції ДАБК в Житомирській області В.В. Кучерявого представника НАІУ в Житомирській області голови Житомирської обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім'я» Н.Д.Ковалюк, заступника голови РДА О.С.Ковальчука, начальника УП СЗН В.І. Мельник, начальника відділу архітектури РДА В.Б. П'ятницького, начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту РДА С.О.Мельник.

Немає коментарів:

Дописати коментар