Рейтинг

четвер, 26 травня 2011 р.

"Золотий" подарунок місту

Сьогодні в Олевську відбулося урочисте відкриття ювелірного магазину «Рубін». З нагоди відкриття, власники торгової точки по-святковому прикрасили зовнішній фасад приміщення та запросили почесних й відомих людей міста.
Власник ювелірки «Рубін» Чемерисюк Тетяна Андріївна розповіла, що будівництво та відкриття довгоочікуваного магазину тривало декілька років. З різних причин не вдавалося ввести приміщення в експлуатацію, проте сьогодні фортуна була на нашому боці. Навіть мер Олевська Повар Анатолій Васильович, котрий з’явився на офіційній частині, досить високо оцінив роботу, та побажав господарям добробуту й подальшого процвітання.
Для покупців адміністрація магазину підготувала досить цікаві та приємні подарунки. Перша п’ятірка клієнтів, котрі придбали золоті вироби, отримали в подарунок дорогі золоті прикраси. Цими щасливчиками стали: Черних О.С., Левчук Р.Н., Полуніна Л.М., Ухватова Анна (всі з міста Олевськ), та Панасюк Т.В. з смт.Білокоровичі. Також п’ятірка щасливчиків була визначена серед ти, хто придбав вироби зі срібла.
Загалом магазин створений виключно у сучасному та вишуканому стилі. Дизайн інтер’єру вражає своєю красою та функціональністю. За словами Чемерисюк Т.А., в новоствореному магазині працюватиме кваліфікований персонал, тому завжди пануватиме гарне відношення до покупців.
В магазині «Рубін» представлений великий асортимент виробів із золота, срібла, виробів із дорогоцінним камінням. Окрім цього, покупцям пропонується широкий вибір оригінальних подарунків. В перші дні для клієнтів діятимуть постійні знижки. Тому завітайте до нового магазину по вулиці Привокзальній, та вполюйте свою золоту прикрасу.

Немає коментарів:

Дописати коментар