Рейтинг

неділю, 29 травня 2011 р.

Останній шкільний дзвоник

Сьогодні в Олевську в усіх загальноосвітніх школах відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року.
Цього чудового та сонячного ранку наша знімальна група завітала до Олевської гімназії, щоб на власні очі побачити урочисту мить.

Головними атрибутами свята є урочиста лінійка та яскраві стрічки з написом "Випускник 2011 року". Під фанфари та слова ведучих перед аудиторією вчителів, учнів, батьків та гостей свята, одне за одним з’являлися випускники зі своїми класними керівниками.
Привітати молоде покоління прийшли батьки та наймолодші учні гімназії – юні першокласники. Приємні слова перед виходом у великий світ та з успішним закінченням навчального року сказали голова Олевської райдержадміністрації Дяченко А.В. та міський голова Повар А.В.
Далі хвилю приємних несподіванок підхопив директор Олевської гімназії Рябой Є.М. Шановний Євген Миколайович разом з головою Олевської РДА Дяченком А.В. близько 20 хвилин нагороджували учнів 3-4 класів грамотами про успішне закінчення навчального року, а також тих старшокласників, котрі наполегливо працювали та показали дійсно достойний рівень знань.
Такі учні як Іщенко Наталія, Поліщук Іванка, Дигас Альона, Басюк Лілія, Скороход Юлія, Халімончук Юлія, Самойленко Катерина, Лугина Оксана, Кравченко Тетяна, Василь Зуруцький та Кольонов Михайло за неповний рік встигли відзначитися та перемогти на районних і обласних змаганнях у багатьох номінаціях. Цього року одночасно декілька гімназистів перемогли або стали призерами обласних етапів змагань. Гімназія дійсно продемонструвала достойний рівень, вартий уваги.

На закінчення, випускники від щирого серця подякували вчителям та дирекції школи за все те добро та зусилля, які були вкладені за ці 11 років. Кожен пообіцяв ніколи не забувати та шанувати рідну школу і людей, котрі весь цей час були поруч.
І ось залунав останній шкільний дзвоник. Проте у мелодійному дзвоні відчувалася не лише радість, але й смуток, тому що сьогодні школа проводжала у доросле життя своїх випускників.

Немає коментарів:

Дописати коментар