Рейтинг

неділю, 29 травня 2011 р.

Барселона виграла Лігу Чемпіонів

Вчора пізно ввечері на лондонському стадіоні "Уемблі" закінчився фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зійшлися найсильніші на сьогодні клуби світу - чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" і чемпіон Іспанії "Барселона".
За підсумками двобою, каталонська "Барселона" виграла Лігу чемпіонів 2010/2011. У фіналі підопічні Пепа Гвардіоли здобули впевнену перемогу над "Манчестер Юнайтед" з рахунком 3:1.
На 27-й хвилині рахунок відкрив Педро Родрігес. Після відмінного пасу у виконанні Хаві Педро увірвався в штрафний майданчик і спокійно пробив повз воротаря.

Вже через сім хвилин манкуніанці відігралися. Гіггз отримав м'яч в штрафному майданчику, відкотив трохи назад під удар Руні, і той блискучим ударом відправив сферу у сітку.

А на початку другого тайму Мессі отримав м'яч від Іньєсти на підступах до штрафного, просунувся вперед і пробив низом у правий кут. Ван дер Сар не бачив удар і не встиг зреагувати.

На 69-й хвилині Вілья, завдавши чудовий удар у дев'ятку, зміцнив перевагу "Барселони".
Відзначимо, що матч прийшов за тотальної переваги "Барселони" за виключенням стартових хвилин, коли футболісти "МЮ" намагалися забити швидкий гол.

"Барселона" виграла Лігу чемпіонів в четвертий раз. Раніше команда перемагала в сезонах-1991/92, 2005/06 і 2008/09.

Немає коментарів:

Дописати коментар