Рейтинг

четвер, 31 березня 2011 р.

Вперед за 60000-чним грантом!

29-30 березня 2011 року в Олевську, в рамках проекту "Сталий міський розвиток", відбувся тренінг на тему «Розробка проекту» для представників місцевих громадських організацій.
Одним з етапів проекту "Сталий міський розвиток" є участь в ньому лідерів місцевих недержавних громадських організацій. Їх завдання в даному випадку – створити і представити на конкурс, оголошений благодійним фондом «Творчий центр ТЦК», міні-проекти, які позитивно вплинуть на соціально-економічний розвиток міста. А ще вдалий проект – це шанс виграти грант на його реалізацію у максимальному розмірі 60 000 грн.
Тренери Творчого центру ТЦК Андрій Вишняк, Оксана Івасів надали активістам місцевих громадських організацій знання про основи розробки проектів, а також теоретичну інформацію і практичні навики, необхідні для підготовки якісних конкурентноздатних проектів. Особливий акцент в ході навчання був зроблений на розробку проектів, направлених на активізацію участі громадян в процесі стратегічного планування розвитку громади міста Олевськ.
Активісти олевських громадських організацій зможуть вже на практиці застосувати отримані знання, оскільки оголошений конкурс проектних заявок спеціально для неурядових громадських організацій. Останній день подачі проекту на отримання гранту – 11 травня, тому громадським лідерам потрібно буде сильно попотіти.
Крім цього, члени ініціативної групи, котрі були присутніми на специфічному навчанні, отримали Сертифікати міжнародного зразка про проходження навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар