Рейтинг

суботу, 14 травня 2011 р.

Олевськ підтримав всеукраїнський суботник

Сьогодні 14 травня небайдужі до чистоти довкілля громадяни приєдналися до всеукраїнського суботника.
Нагадаємо, що ініціатором проведення заходу виступив ПриватБанк, який погодився на день перетворити всі свої 3 287 відділень на території України в "зелені штаби".
Не пасли задніх цього дня й олевчани. Прибирати та облаштовувати берег річки Уборть в районі стадіону «Колос» прийшли всі представники Олевського відділення ПриватБанку на чолі з керівником О.Б. Ковальчуком.

На допомогу «банкірам» також прийшов депутат Олевської міської ради Євдокимов С.М. Всі вони завзято та дружньо виконували благородну справу: одні збирали пляшка та скло, інші поліетилен, треті – розгрібали смітники, створені «добрими» відпочивальниками.
За досить короткий час робота дала свої перші плоди: навіть не озброєним оком було помітно, що прибережна зона мальовничої Уботрі отримала нове, яскраве «обличчя». Мер міста А.В. Повар, котрий також з’явився на суботнику, оцінив виконану роботу та відзначив відмінну організованість працівників ПриватБанку.
Хотілося б, щоб подібні екологічні акції стали постійними та були прикладом для тих, хто до сих пір не усвідомив необхідність жити в чистому місті.

Немає коментарів:

Дописати коментар