Рейтинг

суботу, 14 травня 2011 р.

Кримінальна хроніка: почастішали випадки крадіжки грошей

19 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 8 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 6 крадіжок чужого майна, 1 факт незаконного зберігання зброї та боєприпасів та інші.

10 осіб обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

5 травня о 22 годині до Олевського РВ з заявою звернулась жителька району, 1935 р.н. Пенсіонерка поскаржилася на те, що із її будинку невідомим викрадено гроші в сумі майже 9 тисяч гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох неповнолітніх місцевих жителів, в яких викрадене частково вилучено.

4 травня до Богунського РВ звернувся житель м. Житомира, 1952 р.н., з заявою про те, що із його квартири невідомим викрадено пластикову банківську картку, з якої в подальшому було знято гроші в сумі 6,5 тисяч доларів США.
Минулої доби оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 27-річну непрацюючу місцеву жительку, яка в скоєнні злочину зізналась.

Із подібною заявою 5 травня до Володарськ-Волинського РВ звернулась 29-річна жителька району. Жінка повідомила про те, що із її будинку, куди невідомий потрапив через незамкнені вхідні двері, викрадено кредитну картку, з рахунку якої в подальшому були зняті кошти в сумі 1 тисячі 600 гривень.
Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 31-річну непрацюючу місцеву жительку.

Немає коментарів:

Дописати коментар