Рейтинг

пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

Вчитися ніколи не пізно...

В рамках проекту «Сталий міський розвиток» продовжується тренінгова програма, яку реалізує партнер проекту – благодійна організація «Творчий центр ТЦК». Третій за чергою тренінг пройшов 12-13 квітня 2011 року в Олевську. Робоча група та представники місцевих організацій громадянського суспільства стали першими, хто отримав знання і навички про розробку та впровадження інформаційних кампаній. Саме так звучить назва тренінгу. Ці знання учасникам надали тренери Матусяк Оксана та Агаркова Оксана.

Третій тренінг, як і попередні, складається з теорії та практичних занять. Зокрема, його учасникам вдалося зрозуміти суть поняття «інформаційна кампанія», його мету, а також місце, яке воно займає в стратегії будь-якої організації. Також було розглянуто технологію підготовки та реалізації інформаційних кампаній, їх етапи, заходи в рамках кампанії та їх планування.
Учасники тренінгу були не просто слухачами, вони отримали змогу під час практичних занять визначити потенційні цільові групи, на які має бути спрямована подача інформації, щоб кампанія була максимально ефективною, а також проблеми та мету інформаційної кампанії для конкретної організації.
За попередніми даними, як мінімум 3 громадських організації Олевська працюють над проектами для отримання гранту. Детальну інформацію про суть і зміст кожної ідеї ми опублікуємо вже незабаром.
Після закінчення тренінгу у його учасників була можливість поставити власні запитання тренерам та отримати на них відповіді під час індивідуальних консультацій. Всі учасники тренінгу "Розробку та впровадження інформаційних кампаній" отримали сертифікати міжнародного зразка.

Немає коментарів:

Дописати коментар