Рейтинг

пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

3 медалі здобуті на Міжнародному турнірі

8-10 квітня в Івано-Франківську відбувся V Міжнародний турнір з вільної боротьби присвячений ветеранам боротьби Прикарпаття. Окрім українських команд, організатори запросили по три команди з Росії (Якутія, Санкт-Петербург, Північна Осетія), з Білорусі (Могильов, дві з Мінська), а також з Молдови, Польщі та Словаччини. Загалом участь у змаганнях високого рівня взяли близько 250 учасників, серед яких і шестеро олевських спортсменів.

Забігаючи на перед повідомимо, що наші виступили дуже вдало. Юні борці славнозвісної Олевщини на Міжнародний турнірі здобули 3 медалі різного ґатунку (2 бронзи та 1 срібло).
Найкраще виступив учень Броварського спортивного ліцею-інтернату Богдан Попков. У фінальній сутичці у вазі до 69 кілограмів, він зустрівся із більш досвідченим борцем Північної Осетії. По періодах рахунок був рівний – 1:1, і лише в доданий третій період наш герой поступився супернику, за що був нагороджений срібною медаллю, грамотою та грошовою премією у розмірі 400 грн.
Почесне третє місце здобув також вихованець Броварської школи, бронзовий призер України 2010 року, Олександр Булат. У вазі до 42 кілограмів Олександр поступився чемпіону України лише 1 балом. Окрім медалі та диплому, наш спортсмен нагороджений грошовою премією у розмірі 200 гривень.

Ще одну бронзу до Олевського району привіз юний вихованець Сущанського філіалу школи боротьби Коструба Сергій. Приємною несподіванкою для всіх став вдалий виступ наймолодшого учасника, тренером якого є молодий Юрій В’ячеславович Рибин.
Директор СШБ, майстер спорту Володимир Федорович Попков, прокоментував успішні виступи своїх підопічних: «Я дуже пишаюся юними обдаруваннями, котрі не зважаючи на всі проблеми та перешкоди, демонструють гідний результат». Так, з цим важко не погодитися, тому що окрім борців останні роки наш район нікому представляти на міжнародних змаганнях.

Варто відмітити, що цього разу спортсмени не отримали ні копійки спонсорської допомоги: частково гроші виділили з бюджету, а іншу частину покривали батьки самих учасників. Позитивним моментом стало те, що о третій ночі батько одного з борців Козловець В.М. забрав всю команду з Коростеня, та за сласні кошти розвіз всіх по району. За що від імені тренера Попкова В.Ф. та всієї команди отримав щиру подяку.
Вже сьогодні хлопці разом з тренером наполегливо тренуються та готуються до наступних змагань, котрі пройдуть у місті Малині, а 6-7 травня збираються посісти перше загальнокомандне місце у юнацьких іграх області, що відбудуться в Коростені.

Немає коментарів:

Дописати коментар