Рейтинг

понеділок, 11 квітня 2011 р.

ДАІ інформує: 646 порушень упродовж вихідних!


646 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирщини упродовж минулих вихідних. Затримано 80 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За перевищення швидкісних режимів складено 200 адміністративних протоколів.
На автошляхах Житомирщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 людина загинула, ще 2 було травмовано.
Близько 1 ночі 10 квітня на автодорозі Київ-Чоп с. Пилиповичі Нов.-Волинського району водій автомобіля «Мерседес», 25-річний мешканець м.Рівне, заснув за кермом і здійснив зіткнення з автомобілем «Фіат-Дукато» під керуванням 24-річного жител м.Луцька, що рухався в попутному напрямку.
Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля «Мерседес» з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.
Близько опівночі того ж дня на а/д Київ-Чоп поблизу повороту на с.Садки Житомирського району водій мопеда «Мустанг» 19-річний мешканець вищезгаданого села, рухаючись в напрямку м. Новограда-Волинського здійснив наїзд на задню частину напівпричепа вантажівки, що стояла в попутному напрямку на правому узбіччі.
На жаль, отримані внаслідок пригоди тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям молодої людини. Хлопець загинув на місці пригоди.
Працівники ДАІ відзначають, що найрозповсюдженіші ДТП, які мають місце на автошляхах за участю моторолерів, – це зіткнення, перекидання, наїзд на транспортний засіб, що стоїть, або на перешкоду, наїзд на пішохода чи на велосипедиста. А серед основних причин, що призводять до трагедій, виділяють керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть або ж правил маневрування.
Шановні громадяни! Будьте обачними та обережними, не наражайте себе на невиправдану небезпеку, адже від вашої поведінки на дорозі, дотримання Правил дорожнього руху напряму залежить ваше власне здоров’я та життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар