Рейтинг

пʼятницю, 18 березня 2011 р.

На кубок спортивної школи боротьби

12 березня у спортивному залі ДЮСШ проводились змагання на кубок спортивної школи боротьби. Участь у ньому взяли команди філіалів школи із Тепениці, Сущан, Кам'янки та дві команди з Олевська. Вперше участь брала команда з села Кам'янка і здобула 4 призові місця (тренер П.П.Вольчук).
Загальне число учасників склало 104 спортсмени, що є значним показником для місцевих змагань.
Метою проведення дитячого спортивного заходу було залучення дітей шкільного віку до занять спортом, а також визначення кращого тренера школи, котрий підготував команду-переможницю.
Перше загальнокомандне місце здобула команда Олевська, яка набрала 210 очок, на другому місці борці із Сущан 165 очок, тренер Ю.В.Рибін, на третьому місці команда села Тепениця - 85 очок, тренер М.М. Мисько.
Серед дівочих команд сильнішою була команда тренера П.П.Вольчука.
Ці змагання дали змогу відібрати кращих борці району для участі у міжнародному турнірі, який проводитиметься у місті Ковелі 28-30 березня та Івано-Франківську з 8 по 10 квітня, а також у відбірковому Всеукраїнському турнірі в Білій Церкві.
Зрозуміло, щоб взяти участь у змаганнях, необхідно знайти певну суму спонсорських коштів, так як по кошторису школі боротьби на змагання збірної команди району виділено всього 7 тисяч гривень на цілий рік. А попереду такі важливі рейтингові змагання як молодіжні ігри області (дві команди - хлопці і дівчата), шості юнацькі ігри області (також дві команди), чемпіонат області серед юнаків та дівчат, чемпіонат області серед дорослих. Це тільки змагання з вільної боротьби, а ще є змагання з греко-римської боротьби, з дзюдо та самбо. Як можна за 7 тисяч на рік взяти участь у рейтингових для району змаганнях і при цьому ставати чемпіонами або призерами командної першості області?

На знімку (зліва направо): верхній ряд-тренер команди В.Ф.Попков, Ігор Кореняко, Віктор Науменко, Володимир Ковальчук, Олег Александров, Олександр Сотнік; нижній ряд - Олександр Скумін, Ярослав Жеребило, Нікіта Деняков, Олексій Хлань.

В.Ф. ПОПКОВ,
директор спортивної школи боротьби, майстер спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар