Рейтинг

четвер, 2 червня 2011 р.

Сувора інспекція завітала до ДЮСШ

Напередодні оголошення про проведення в місті Олевськ Всеукраїнського дитячого турніру з вільної боротьби пам'яті П.В. Бичинського «Поліський килим», керівники Олевського району завітали до ДЮСШ для огляду приміщення та умов, в яких будуть перебувати юні борці разом зі своїми тренерами.

Незважаючи на те, що приміщення ДЮСШ не так давно введено в експлуатацію, і на нього витрачено немалі кошти, сьогодні його стан не відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Голова Олевської РДА А.В. Дяченко, заступник О.С. Ковальчук та голова райради М.А. Харченко були вкрай незадоволені роботою директора закладу В.М. Шапорди.
Шановні чиновники поставили задачу директору ДЮСШ у найкоротші терміни привести спортивну базу у належний стан для того, щоб 3-4 червня олевчанам не було соромно приймати гостей з усієї України.
Проте, сьогодні ще одна проблема потребує негайного вирішення. Зі слів головного тренера району з вільної боротьби В.Ф. Попкова, до сих пір не вирішено питання ночівлі близько 150 дітей. Олевська міська рада поки не давала дозволу на заселення в дитячі садочки, і тому дітей просто нікуди подіти…

Немає коментарів:

Дописати коментар