Рейтинг

четвер, 2 червня 2011 р.

Вдалий дебют ФК "Олевськ" на обласному чемпіонаті

29 травня увага частини олевчан була прикута не тільки до випускних вечорів, але й до не менш значущої події всього району.
Саме цього жаркого недільного дня футбольна збірна Олевського району вперше за останні роки дебютувала в обласному чемпіонаті. Звісно, передувало цьому чимало проблем, особливо гострою була проблема фінансування. Проте, дякуючи керівництву Олевського району А.В. Дяченку, М.А. Харченку та ще декільком небайдужим людям, вдалося досягти компромісу і подарувати олевчанам новий футбольний рік.

Перший свій матч олевчани грали вдома з досвідченим суперником з Баранівського району ФК «Керамік». На превеликий жаль, за часи деградації олевського футболу, від постійної команди ФК «Олевськ» і сліду не залишилось, тому основу нової команди склали найкращі гравці ФК «Штурм» та ФК «Партизан».

Але не зважаючи на не зіграність нашої команди, хлопці грали не погано. Вдавалася в знаки хороша майстерність окремих гравців та їх фізична витримка. Навіть більшість вболівальників прогнозували переконливу перемогу свої команді. Проте перший тайм закінчився з нічийним рахунком 0:0.
Друга половина була дещо жвавішою та щедрішою на забиті м’ячі. На 70-ій хвилині матчу гості відкрили рахунок, і тим самим зіпсували емоційний настрій глядачів, котрі в 40-ка градусну спеку вболівали за улюблену команду. І їх віра та сподівання були виправдані – за хвилин 7 до закінчення матчу один з наймолодших гравців олевчан Заруцький Василь увігнав кулястого в лузу, і тим самим підняв моральний та бойовий дух команди.
Матч закінчився з рахунком 1:1, що є досить пристойним показником для команди, яка майже ніколи не грала разом. Наступний свій матч ФК «Олевськ» зіграє на виїзді в смт. Городниця Новоград-Волинського району. Тому побажаємо нашим футболістам везіння та витримки у всіх наступних матчах.

Немає коментарів:

Дописати коментар