Рейтинг

понеділок, 18 квітня 2011 р.

РАЦС: ДЕ ЙОМУ БУТИ - ВИРІШИВ СУД


З 2006 року міська рада намагалася усунути перешкоди щодо користування приміщеннями, які їй належать і які орендував районний відділ РАЦС.
На захист Олевського РАЦСу тоді виступили житомирська газета "Эхо" та олевська "Незалежна". При цьому недостовірно інформували читачів одна й друга, лякаючи усіх тим, що ніде буде проводити урочисті весільні обряди.
Крапку у справі поставив суд. Наводимо нижче витяг з наказу господарського суду Житомирської області: НАКАЗ № 6/1
На виконання рішення господарського суду Житомирської' області від ЗО вересня 2010 р. та постанови Рівненського апеляційного господарського суду від 25 лютого 2011 р. у справі № 6/1-НМ за позовом Олевської міської ради Житомирської області (м. Олевськ)
до 1) Відділу реєстрації актів цивільного стану Олевського районного управління юстиції (м. Олевськ)
2) Олевського районного управління юстиції' Житомирської області (м.Олевськ)
НАКАЗУЮ:
Відділу реєстрації актів цивільного стану Олевського районного управління юстиції (11001, Житомирська область, м. Олевськ, вул. Володимирська,2, код 33367371) та Олевському районному управлінню
юстиції Житомирської області (11001, Житомирська область, м. Олевськ,
вул. Володимирська, 5, код 34900660) звільнити орендовані нежитлові приміщення, а саме: кімнату площею 12,7 кв. м та кімнату площею 7,9 кв. м, що розташовані на першому поверсі адміністративного приміщення Олевської міської ради по вул. Володимирській, 2 в м.Олевську.
Рішення господарського суду вступило в законну силу 25 лютого 2011 р. Звертаємо увагу читачів і всіх жителів міста та району на те, що міська рада не ставила і не ставить питання про звільнення обрядового залу. Що ж до робочих приміщень, то працівникам РАЦСУ доведеться все-таки добровільно або у примусовому порядку перебиратися на вул. Володимирську 5 - туди, де знаходиться все управління юстиції Олевського району.
Міська рада матиме у такому випадку можливість кардинально змінити перший поверх приміщення та поставити на новий рівень надання послуг населенню.

Немає коментарів:

Дописати коментар