Рейтинг

понеділок, 18 квітня 2011 р.

Чим далі, тим гірше. ДАІ інформує


670 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирщини упродовж минулих вихідних. Затримано 85 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За перевищення швидкісних режимів складено 211 адміністративних протоколів.

Упродовж доби на автошляхах Житомирщини зафіксовано 3 дорожньо-траснпортні пригоди, внаслідок яких 1 людина загинула, ще 4 отримали тілесні ушкодження.

15 квітня близько 21 години в с. Неділище Ємільчинського району водій моторолера «Дельта», 57-річний мешканець с.Бараші, здійснив зіткнення з гужовим возом. На жаль, отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям чоловіка. Він загинув на місці пригоди.

Близько 20 години 16 квітня на перехресті вулиць в м.Коростишеві водій автомобіля «ВАЗ-2104», 26-річний мешканець районного центру, здійснив наїзд на жінку та 8-річну дитину, які перетинали проїзну частину дороги.
Внаслідок ДТП пішоходи з отриманими тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні.

Ще одна дорожньо-траспортна пригода, що сталася опівдні 17 квітня в Житомирському районі, стала причиною травмування двох жительок району, 37-ми та 34-х років. Жінки знаходилися в автомобілі «Фольцваген Пасат», водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння. На заокругленій ділянці дороги чоловік не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Обидві пасажирки з отриманими тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

Працівники Державтоінспекції відзначають, що значна кількість дорожньо-транспортних пригод на автошляхах області, трапляються через водіїв, що дозволяють собі сісти за кермо в нетверезому стані. Неспроможність їх адекватно оцінювати дорожню обстановку, як правило, призводить до трагічних ситуацій.

Шановні водії! Пам’ятайте, що алкоголь і кермо – речі абсолютно несумісні. Не ризикуйте ні своїми, ані чужими здоров’ям і життям. Перед святкуванням заздалегідь подбайте про надійне місцезнаходження свого авто. Самі ж після вживання спиртного прогуляйтеся пішки до місця вашого слідування. Така прогулянка не просто не зашкодить, а й убереже вас від зайвих неприємностей і трагедій.

Немає коментарів:

Дописати коментар