Рейтинг

понеділок, 18 квітня 2011 р.

Фестиваль дружин юних пожежників

У відповідності до спільної постанови управління МНС України в Житомирській області, колегії управління освіти і науки ОДА, обласної організації Добровільного товариства України, наказом по відділу освіти РДА від ЗО березня 2011 року №91 в районі 12 квітня проводився фестиваль дружин юних пожежників-рятувальників.
16 команд шкіл району взяло участь у даному заході. Метою проведення фестивалю було залучення учнів до вивчення безпеки життєдіяльності, її пропаганда серед населення, формування навичок обережного поводження з вогнем, залучення до участі у діяльності дружин юних пожежників, яка сприяє покрашенню пожежної безпеки в районі.
Після цілого ряду конкурсів 1 місце посіла команда Олевської ЗОШ №2, 2-ге - Олевська гімназія, трете - Олевська ЗОШ №3.
Команди нагороджені грамотами районного відділу освіти та цінними подарунками від управління МНС України в Житомирській області. Подяками відділу освіти були відмічені команди Білокоровицької, Кишинської, Замисловицької, Корощинської, Жубровицької, Хочинської, Сущанської загальноосвітніх шкіл. На міжрайонному загальному фестивалі дружин юних пожежників-рятувальних в м.Коростень, який пройшов 13 квітня. Команда Олевської ЗОШ № 2 посіла 3 місце, пропустивши вперед команди Малина і Коростеня.

Немає коментарів:

Дописати коментар