Рейтинг

вівторок, 26 квітня 2011 р.

Ми слідкуємо та інформуємо. Вам робити висновки...

826 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирщини упродовж святкових вихідних. Затримано 113 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За перевищення швидкісних режимів складено 287 адміністративних протоколів.
Упродовж вихідних на автошляхах Житомирщини зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмовано 3 людей.

Близько 3 години ночі 23 квітня на перехресті вулиць Л.Українки - Войкова в м.Житомирі водій автомобіля «Сенс», 24-річний житомирянин, скоїв зіткнення з автомобілем «ГАЗ» під керуванням 40-річного жителя обласного центру.
Внаслідок ДТП водій автомобіля «ГАЗ» отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований.
О 17 годині 25 квітня на 229 км автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі водій автомобіля «Хюндай», 30-річна киянка, рухаючись в напрямку столиці, не вибрала безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впоралась з керуванням, з’їхала в кювет, де автомобіль перекинувся.
Внаслідок цієї ДТП 57-річна пасажирка автомобіля з отриманими тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні.

Напередодні близько 15 години в м. Бердичеві водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, 60-річного місцевого мешканця, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Водій з місця пригоди зник.
Травмований пішохід потрапив до лікарні. Одразу ж після отримання виклику працівники Державтоінспекції почали проводити першочергові організаційно-розшукові заходи, направлені на встановлення винуватця пригоди та безпосереднього його затримання.

Вжитими заходами затримати розшукуваного вдалося наступного дня. Ним виявився 47-річний мешканець с. Гардишівка Бердичівського району. Беззаперечними доказами участі у дорожньо-транспортній пригоді стали характерні механічні пошкодження на його автомобілі ВАЗ-2107. Чоловікові доведеться відповідати і за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, й за те, що залишив постраждалу людину в небезпеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар