Рейтинг

вівторок, 26 квітня 2011 р.

Чисельнісь олевських козаків зростає

Сьогодні в місті Олевськ зібралися представники козацтва Олевського куреня Міжнародної громадської організації «Казацтво Запорозьке». В другий день одного з найважливіший православних свят олевські козаки зібралися для того щоб обговорити плани на майбутнє та поповнити чисельність організації.
Отаман Олевського куреня Анатолій Васильович Повар урочисто привітав присутніх козаків зі святом Воскресіння Господнього та побажав всім здоров’я, добробуту, сімейного благополуччя та нових звершень.
Після приємних привітань урочисту частину продовжив начальник штабу Олевського куреня Халімончук Ю.В. Він зазначив, що робота котра розпочата два роки тому вже приносить свої плоди. Лави організації постійно поповнюють свідомі чоловіки, в тому числі і молодь. Це в першу чергу є живим доказом того, що морально-патріотичний дух підростаючого покоління зростає.

Далі з рук отамана та урочистої посвяти, посвідчення козака отримали семеро молодих хлопців, котрі за останній час не тільки виявили бажання бути членом організації, а на добрих справах довели, що достойні носити почесне звання козака.

Немає коментарів:

Дописати коментар