Рейтинг

пʼятницю, 22 квітня 2011 р.

Нові кадрові призначення

Минулого тижня відбулось представлення нових керівників відділів Олевської районної державної адміністрації.
Начальником відділу культури і туризму РДА з 7 квітня ц.р. призначено Ірину Василівну Кльоц, яка до призначення працювала директором Олевської дитячої музичної школи (з серпня "2006 р.), до того викладачем по класу фортепіано, зав. фортепіанним відділом ДМШ (з 1997 року). Освіта - вища, закінчила Рівненський державний гуманітарний університет (2005 р.), музично-педагогічний факультет.
Начальником відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА з 13 квітня ц.р. призначено Світлану Олегівну Мельник (до цього кілька років не працювала). Освіта - вища, закінчила Київський національний університет культури і мистецтв (2000 р.) за спеціальністю «театральне мистецтво».

Директором музичної школи стала Тетяна Антонівна Тимків, до призначення працювала викладачем музично-теоретичних дисциплін школи, ще раніше - директором РБК.

Представлення працівникам відділу культури і туризму нового керівника відбулось 11 квітня о 10-й годині в приміщенні районного Будинку культури за участю заступника голови РДА О.С.Ковальчука.
Після завершення короткої процедури представлення вдалось поспілкуватися з О.С.Ковальчуком:
- Чому вибір випав саме на І.В.Кльоц? Чого ви чекаєте від нового керівника?
- По-перше, Ірина Василівна має досвід роботи керівником. По-друге, енергійна. По-третє, досить контактна. У неї не було такого щоб вона з кимось принципово розійшлася у баченні проведення певних заходів. Вона завжди націлена лише на роботу, толерантна. Сподіваюсь, що буде налагоджена нормальна співпраця з усіма сільськими громадами, і міською в тому числі, «підтягнеться» рівень роботи працівників культури більш ефективно будуть використовуватися кошти відділу культури і туризму.
Першими враженнями від початку роботи з нами поділилась І.В.Кльоц.
- Ірина Василівна, вітаємо вас із призначенням. З чим ви прийшли працювати, які ваші плани?
- З гарним настроєм, з надією, що буде добра співпраця, нормальна робота, взаємопорозуміння в колективі. Я вважаю, що всі заходи повинні проводились разом: не відділ культури робить один захід, а міська рада- другий, а лише спільно.
- Які заходи заплановані як першочергові?
- Відзначення 25-річчя Чорнобильської аварії, підготовка до святкування дня Перемоги та до відзначення Дня міста.
- Як ви відноситеся до напрацювань та здобутків вашого попередника?
Нормально, були гарні фестивалі і гарні задумки. Щось будемо підтримувати, щось заплануємо нове. Я можу висловити лише свою думку, але необхідно все обговорити в колективі.
- Тобто для вас визначальною є колективна думка?
- Обов'язково. Керівник і має вести таку роботу.
- Ірина Василівна, бажаю вам успіхів в роботі і сподіваюсь, що здобутків у сфері культури буде ще більше.

- Будемо намагатись. Керівника оцінюють не на цю хвилину а через певний період. Навіть після того, як людина вже не працює і проходить років п'ять чи більше, тоді вже порівнюють роботу. Мабуть, так.

Немає коментарів:

Дописати коментар