Рейтинг

вівторок, 22 березня 2011 р.

Борітеся — поборете!

Природа – середовище, у якому ми живемо. Вона піклується про нас, дає нам усе необхідне. Природа – дім людини. Як дбайливі господарі, ми повинні дбати про неї.
Звичайно, подібні вислови ми чуємо звідусіль, але для більшості людей це прості мимовільні слова, які не несуть нічого духовного.
На щастя, в нашому місті є хлопці, котрі з самого дитинства намагаються жити в повній гармонії з навколишнім середовищем. Природа подарувала їм зелену зону в самому серці Олевська. Хлопці, в свою чергу, з дитинства весело та з користю проводять час, облаштовують місце спортивними майданчиками. Саме ці герої сьогодення, звернулися до нашої знімальної групи з проханням висвітлити назрілу проблему.
Справа в тому, що попри розваги та активний відпочинок, діти постійно доглядають прибережну зону, збираючи чимало сміття, яке залишають байдужі люди після свого «культурно-розважального» відпочинку. Правда наглість на безвідповідальність останніх перейшла будь-які межі. На кожному кроці великі кучі сміття, поліетилену, пластикових та скляних пляшок. Плюс до всього зруйновані футбольні ворота, баскетбольне кільце, зниклі безвісти виготовленні власноруч бруса та бесідки… Цей чорний список можна було б продовжити до безкінечності.
Більшу частину учні вже встигли прибрати, але вони розуміють, що це не надовго. Знову прийдуть нелюди, котрі все зіпсують, і просто підуть. Тим паче, що на дворі весна, і бажаючих відпочити біля річки в десятки раз побільшає. Тому вони намагаються привернути увагу громадськості, для того щоб їх почули і зрозуміли. Все, що на сьогодні діти мають подаровано природою та зроблено власними зусиллями! І відмовлятися від цього немає ні найменшого бажання.
P.S. Наші герої забажали поки залишатися невідомими. Головним доказом проблеми є наш фотоматеріал.

Немає коментарів:

Дописати коментар