Рейтинг

вівторок, 22 березня 2011 р.

Цікавий конкурс, від улюбленого морозива...

Мабуть, вже ні для кого не є таємницею, що морозиво, яке виробляється в нашій області компанією «Рудь», є кращим в Україні. Тільки уявіть собі, морозиво ПАТ «Житомирський маслозавод» можна придбати в більш ніж 40 000 магазинів на всій території нашої країни. Воно вже давно стало улюбленим як серед дітей, так і серед дорослих, – це дійсно Морозиво № 1!

Ми живемо на батьківщині цього потужного та найбільшого в Україні виробника морозива, отже наше місто можна з честю назвати столицею морозива!
Тому компанія «Рудь» за підтримки житомирського міського голови Володимира Дебоя вирішила встановити пам'ятник морозиву! Майбутній пам'ятник не тільки стане справжньою окрасою міста, але й нагадуватиме його мешканцям й гостям, що саме тут виробляють краще морозиво України. В рамках цього незвичного та цікавого проекту компанія «Рудь» оголосила конкурс на кращий ескізний проект пам'ятника морозиву. Кожен бажаючий, професіонал або любитель, до 16 квітня може відправити свій проект на розгляд організаторам. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду 10 000 гривень! На тих учасників, ескізні проекти яких займуть друге та третє місця, чекають цінні подарунки: нетбук і мобільний телефон відповідно.
Роботи конкурсу оцінюватиме поважне журі, до якого входять: голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь, житомирський міський голова Володимир Дебой, головний архітектор Житомира Тарас Борис, інші відомі архітектори та художники. Висловити свою думку або, проголосувавши, підтримати роботу, що сподобалась, можуть і відвідувачі сайту проекту monument.rud.ua.

Петро Рудь, голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» – ТМ «Рудь»: «Пам'ятник морозиву стане своєрідним подарунком компанії "Рудь” житомирянам та рідному місту. Ми б не хотіли нав'язувати свою думку щодо його художнього задуму, тому й проводимо цей незвичний конкурс. Примітно, що участь у конкурсі можуть брати не тільки професіонали, але й просто ті, хто вміє гарно малювати. Сподіваємось, що матимемо змогу побачити багато цікавих ідей, і пам'ятник дійсно стане оригінальною окрасою Житомира».
Конкурс проходить в 2 етапи:
1 етап (по 15 квітня). Приймання робіт, відбір організаторами конкурсу 20 кращих серед отриманих робіт.
2 етап (16-25 квітня). Голосування. В рамках етапу відвідувачі сайту конкурсу monument.rud.ua мають змогу проголосувати за роботу, яка сподобалась. 10 робіт, які набрали найбільшу кількість голосів, надходять до розгляду журі, яке, в свою чергу, визначає переможців конкурсу.
Подробиці щодо конкурсу можна дізнатись на сайті monument.rud.ua або за телефоном (0412) 46 19 19.

Немає коментарів:

Дописати коментар