Рейтинг

вівторок, 22 березня 2011 р.

Розбійний напад на іноземця

В ніч з 20 на 21 березня 2011 року в смт.Нові Білокоровичі четверо невідомих побили 21-річного приватного підприємця, котрий виявився громадянином Польщі.
Зі слів потерпілого, він приїхав до селища за будівельними матеріалами, які вже не перший раз купує в тутешніх мешканців. Через певні обставини, робочий візит затягнувся на довше ніж планувалося, і через відсутність охорони йому самому довелося охороняти товар.
Близько 12 ночі, четверо чоловіків, помітивши поблизу підприємства припаркований іноземний автомобіль, перебуваючи напідпитку, без будь яких пояснень, почали наносити молодому іноземцю удари по тілу. Било двоє – місцевий депутат та колишній міліціонер. Крім цього, міліцейською дубинкою було завдано значних пошкоджень автомобілю БМВ (зім’ятий капот та двері).
Як вияснилося згодом, двоє інших чоловіків також є депутатами місцевої ради. Всі вони одноголосно переконували потерпілого, що в даному населеному пункті «вирішують все», і він тут зайвий. На цьому знущання не закінчилися: кривдники викликами своїх друзі даїшників. Останні перевірили та перерили все авто, незважаючи на те, що автомобіль був зачинений. Крім цього забажали перевірити власника на сп’яніння. Переконавшись в тому, що правда на боці немісцевого, працівники ДАІ швиденько покинули місце пригоди.
Зранку, 21 березня, громадянин Польщі звернувся до Олевської районної лікарні, де йому було надано професійну допомогу, та заключення: забої хребта, забої шийного відсіку та спадини по всьому тілу.
Після висновків медекспертів, потерпілий написав заяву до районної міліції, та повідомив консульство Польщі в Україні. Крім цього, побоюючись за власне життя, попросив працівників міліції захисту, якого так і не отримав. Тим часом кривдників покине затримали, і вони вільно пересуваються, ведуть свій бізнес, та вирішують питання місцевого рівня…

Немає коментарів:

Дописати коментар