Рейтинг

пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

На залізничних коліях гинуть необережні та нетверезі

Днями в Житомирській області 16-річний парубок поблизу залізничного вокзалу, переходячи колії в не обладнаному місці, потрапив під вантажний поїзд. Про це повідомляє прес-служба МНС в Житомирській області.
У підлітка в руках був велосипед. Зараз важко стверджувати, що стало причиною трагедії: чи спробував він проскочити перед поїздом, чи взагалі його не бачив. У лікарню потерпілого доставили в край важкому стані. Не дивлячись на старання медиків, хлопець від отриманих травм помер.

Варто зазначити, що 9 лютого, пізно ввечері, в Овруцькому районі поїзд сполученням "Київ-Брест" смертельно травмував двох людей. Жертвами власної необережності стала 37-річна жінка та її 35-річний співмешканець.
Швидше за все, пара вирішила скоротити шлях, і пішла через залізничні колії. Жінка (очевидно напідпитку) посковзнулася та упала. Самостійно і швидко вона встати вже не могла. Чоловік довго намагався відтягнути її із залізничної колії. Однак всі спроби врятувати подругу не мали успіху: обидва потрапили під поїзд.

Немає коментарів:

Дописати коментар