Рейтинг

пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

"Динамо" впевнено перемагає "Бешикташ" на виїзді 4-1

Київське "Динамо" здобуло переконливу перемогу в Стамбулі над "Бешикташем" і може спокійно готуватися до повторної зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи. Команда Сьоміна повністю перевершила опонента, який не гребував грубою грою і різного роду підлими витівками.
"Динамо" відкрило рахунок після стандарту: Вукоєвич краще за всіх зорієнтувався після того, як Шевченко виграв "верх" з подачі кутового. Однак господарі через десять хвилин рахунок зрівняли. Алмейда програв боротьбу на другому поверсі нападнику Бешикташа, той скинув на Куарежму, який і став автором забитого голу. Хоча Шовковський був близький до того, щоб витягнути майже мертвий м'яч.
У другому таймі динамівці зіграли куди раціональніше - спочатку Шевченко, який набіг на ближній кут воротарського майданчика, пробив Арікана, а потім він же майже асистував Олегу Гусєву. Олег зарядив із вбивчої позиції у поперечину та, на щастя, Юссуф ситуацію оцінив і збільшив перевагу в рахунку для "Динамо".
У кінцівці Гусєв виправився, заробивши і реалізувавши пенальті. 4:1 - дуже комфортний рахунок перед повторною грою в Києві.

Немає коментарів:

Дописати коментар