Рейтинг

понеділок, 23 травня 2011 р.

Олевчанка чарівна

Неймовірно цікавий конкурс "Олевчанка чарівна” відбувся в Центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді в рамках Дня міста.
13 дівчаток, що навчаються в 3-х класах олевських шкіл, вийшли на сцену Центру щоб позмагатися між собою та вибороти право носити ім’я найчарівнішої дівчинки Олевська 2011 року.
Юні красуні демонстрували своїм суперницям та глядачам не тільки свою розкішну вроду, а і вміння дефілювати, танцювати та відповідати на логічні питання.
З перших секунд наші чарівниці перетворилися на казкових чорничок, котрі так жваво та весело танцювали під музику. І яких тільки костюмів не було: різномаїття барв та відтінків милували вибагливе людське око.

Другий вихід був у національному українському костюмі, і кожна конкурсантка разом з мамою подбала про те, щоб їх вбрання було найкращим та найоригінальнішим. Сучасні українці вміло поєднують у своєму вбранні національні і сучасні мотиви, ото ж, спідничка з українською сорочкою - саме те! А якщо вихід супроводжується українською піснею у колоритному виконанні ансамблю, то й зал реагує адекватно – на ура!
Звичайно, постійна зміна вбрання та стилю потребує чимало часу, особливо це стосується дівчат. Але під час перерви глядачам сумувати не було коли: щоразу на сцену виходили танцювальні та співочі колективи – вихованці Олевського ЦХЕТУМу.
І нарешті – третій, незрівнянний вихід – перед вщент заповненою залою олевські красуні з’являються в нарядах, яким могла б позаздрити Попелюшка на балу у короля. Поруч з маленькими джентльменами, які представили конкурсанток і були з ними разом у фіналі, дівчатка виглядали справжніми принцесами.

Вельмишановному журі, під керівництвом Заруби Т.В., було дуже важко визначитися. Всі учасниці і їхні мами потрудилися на славу, і кожна з учасниць є переможницею та красунею.

Проте, в кожному конкурсі є ті кому пощастило більше, а кому менше. Членами журі було відібрано переможну п’ятірку дівчаток, котрі вдягнули стрічку «Олечанка чарівна». Очей не можна було відірвати від чарівних посмішок юних принцес, котрі вражали своєю чарівністю оточуючих.
Абсолютною переможницею конкурсу «Олевчанка чарівна-2011» було визначено конкурсантку під номером 4 Дубицьку Ірина, котра і вдягнула почесну корону.
Всі учасники конкурсу отримали призи і подарунки, а глядачі – величезне задоволення.
Після закінчення офіційної частини свята в актовому залі було досить людно. На сцені перебували наші красуні разом зі своїми мамами, а присутні щосекунди на десятки фотоапаратів фотографували їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар