Рейтинг

пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Другий День народження Сашка Масного

14 квітня близько 17 години вечора в селі Тепениця трапилася пригода, яка стала другою точкою відліку у житті Сашка Масного.
Того дня, неподалік від магістрального каналу МК-1 Артинської осушувальної системи Олевського управління осушувальних систем, гралося троє хлопчиків шести, семи, восьми років. Раптово один з них – семирічний Сашко опинився у воді і почав тонути. Старший хлопчик 8 – річний Максим Левчук, не розгубившись, почав кликати на допомогу. Неподалік від каналу мешкає сімя Галини Іванівни Левчук, медсестри стоматологічного відділення Олевської ЦРЛ, яка, почувши крики про допомогу, кинулася у канал рятувати Сашка. Хлопчик почав тонути, з води було видно тільки руку. Галина Іванівна витягла хлопчика з води, ледь не загинувши сама, надала першу медичну допомогу. Сашко почав дихати. Так завдяки таким позитивним людським якостям і професійним діям медичного працівника Сашка було врятовано.
Сімя Масних висловлює щиру подяку Галині Іванівни Левчук, завдяки якій Сашко тепер двічі на рік буде святкувати свій День народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар