Рейтинг

пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

ВРУЧЕНО НАГОРОДИ ПЕРЕМОЖЦЯМ КОНКУРСІВ НА КРАЩИЙ МАЛЮНОК ТА ТВІР НА ТЕМУ "ЛЮДИНА ТА ЛІС"

Згідно з розпорядженням Державного агентства лісових ресурсів України з 21 березня (Всесвітнього дня лісів) по 17 квітня (Дня довкілля) в Україні проводилась акція "Майбутнє лісу у твоїх руках". Мета акції - роз'яснення широкому колу громадськості важливості створення нових лісів, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.
У День довкілля учні шкіл району відділи свою шану лісам що дарують нам насолоду відпочинку на природі, деревину для будівництва та оздоблення домівок, дрова для опалення папір для друку, а також гриби та ягоди до столу і цілющі трави для здоров'я. Активну участь у посадці молодого лісу взяли учні шкільного лісництва Новобілокоровицької ЗОШ №3, учні Зубковицької школи.
В рамках акції 14 квітня проводились конкурси на кращий твір серед учнів 5-8 класів і малюнок серед учнів 1-4 класів на тему "Людина і ліс".
Комісією зі спеціалістів лісгоспу та представників районного відділу освіти підбито підсумки і встановлено переможців конкурсу на кращий твір:
І місце - учениця 8 класу Жубровицької ЗОШ Фоміна Катерина Валернвна нагороджена грошовою премією в розмірі 450гривень;
II місце - Кравченко Альона Володимирівна (Поясківської ЗОШ, 8 клас) - 350 гривень;
III місце розділили Панченко Ольга Сергіївна (Тепеницька 8 кл.) та Кушнір Аліна Володимирівна (Новобілокоровицька ЗОШ №3. 8 кл.) - по 200 гривень.

Кращий малюнок:
І місце - учень 3 класу Поясківської ЗОШ Талах Владисіав Вікторович нагороджений премією в розмірі 450 гривень;
II місце - Шибецький Богдан Юрійович (Новобілокоровицька ЗОШ №3, 3 клас) - 350 гривень;
III місце - Макарчук Вадим Васильович (Замисловицька ЗОШ І кл.) та Романчук Сергій Іванович (Тепеницька ЗОШ 4 кл ) нагороджені премією в розмірі по 200 гривень.

Після підведення, підсумків в урочистій обстановці переможцям було вручено Грамоти Олевського районного відділу освіти та грошові винагороди від ДП "Білокоровицький лісгосп"

Немає коментарів:

Дописати коментар