Рейтинг

вівторок, 12 квітня 2011 р.

Електропостачання відновлено, проте не обійшлося без жертв


За інформацією "Житомиробленерго", 8-9 квітня 2011 року внаслідок погіршення погодних умов (шквальний вітер, дощ) порушувалось електропостачання в Бердичівському, Зарічанському, Ємільчинському, Коростишівському, Малинському, Новоград-Волинському, Попільнянському, Романівському, Червоноармійському, Чуднівському та Олевському районів Житомирської області.
Складні погодні умови призвели до пошкодження електричних мереж.
Для ліквідації наслідків негоди енергопостачальна компанія у терміновому порядку вивела на роботу співробітників РЕМ, на території яких сталися відключення. Було задіяно:
- 84 бригади;
- 325 чоловік;
- 88 машин;
- 16 механізмів.
На 9:00 10 квітня всі пошкодження усунуті, проте не обійшлося без жертв. Під час негоди несподівано на двох восьмикласників, які упорядковували квіткову клумбу, ззаду впало дерево. Як пізніше з'ясувалося, старе дерево не витримало сильного пориву вітру. Школярки були госпіталізовані в травматологічне відділення Баранівської районної лікарні з ударами хребта, крім того, в однієї з дівчаток перелом гомілки. Стан дітей задовільний.
Український гідрометеорологічний центр попереджає по можливі наслідки погіршення погоди, а держава тим часом підраховує збитки завданої шкоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар