Рейтинг

вівторок, 12 квітня 2011 р.

Старт Кубка району - 2011

Минулими вихідними в Олевському районі стартував великий футбол. Його без сумніву можна назвати великим, тому що це перші офіційні матчі після затяжної зими. За регламентом проведення змагань було утворено 4 відбіркових підгрупи в рамках Кубка району.
До першої підгрупи потрапили «Білокоровичі», «Радовель» та «Жубровичи». За результатами поєдинків, вихід з групи двома перемогами 3:1 та 2:1 відповідно, гарантували собі футболісти Білокорович. В поєдинку «Радовель»-«Жубровичи» переможця не визначено – 1:1.
В другій «корзині» зустрілися «Зубковичі», «Штурм», «Старт» (м.Олевськ). В першому матчі «Штурм» здолав опір «Зубкович» 2:0. В двобої «Старт» - «Зубковичи» перемогу здобули юні олевчани - 2:0. Правда брак досвіду завадив їм здолати досвідчених гравців «Штурму». Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь останніх. Такий перебіг подій був прийнятний «Штурму», який вийшов до наступного кола змагань.
В третій підгрупі, через відчутність футболістів з села Жовтневе, до вихід до наступного раунду змагань зустрілися «Кам’янка» та «Партизан». Основний час так і не визначив переможця – 1:1. В післяматчевих пенальті кращими були гравці «Партизану» - 5:3.
В останній, четвертій зоні, за відсутності гравців села Юрово, путівку до півфіналу розіграли «Ветеран» та «Комсомольськ». Матч закінчився впевненою перемогою «Ветерану» 4-2.
Варто зазначити, що всі поєдинки проходили на складних погодних умов та на непідготовлених футбольних полях. Але не зважаючи на це, команди продемонстрували хорошу гру та фізичну витримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар