Рейтинг

вівторок, 19 квітня 2011 р.

Вони і грають, і прибирають

Не зважаючи на негоду і поривчастий сильний вітер, у п’ятницю на стадіоні «Колос» зібралися дійсно небайдужі до спорту хлопці, котрі прийшли сюди далеко не тренуватися.
У руках відомі місцеві футболісти тримали граблі, сапки, мішки для сміття. Гравці двох найкращих футбольних команд «Штурм» та «Партизан» прийшли на головний спортивний майданчик міста для того, щоб навести порядок напередодні відповідальних матчів Кубка області «Весна-2011».

Як ми вже повідомляли, стан нашого стадіону та прилеглої території давно бажає кращого. Головною причиною тут була і залишається байдужість органів влади до цієї споруди та спорту взагалі, яка активно «компенсується культурою» місцевих вболівальників.
Тож і маємо з одного боку горбате із «залисинами» поле, голі цементні тумби замість лав, повну відсутність будь-яких зручностей, навіть узаконеного електрозабезпечення, а з другого – гори сміття, купи битого скла, безглузді написи.

Як вдалося з’ясувати у деяких відповідальних працівників, перспективи стадіону на даний час залишаються туманними.
Тож спортсмени самотужки прибирали сміття, у вивезенні якого посприяла міська рада через «Будпослуги-2».
Варто віддати належне позитивно налаштованих хлопців, котрі своїми діями подають хороший приклад для наслідування, і тим самим ще раз доводять своє життєве лідерство. Молодці, так тримати!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар